Huzur vakti

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan 'Huzur Sokağı' yeni sezona bu akşam 'merhaba' diyecek. Sevilen dizide heyecan yine dorukta

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2013 Güncelleme 13 Eylül 2013, 13:48
Huzur vakti

İÇİNDEKİLER

Ekranların sevilen dizisi "Huzur Sokağı" bu akşam saat 20.00'da yeni sezona yine atv ekranlarında 'merhaba' diyecek. Başrollerini Selin Demiratar, Kutsi, Yeşim Salkım, Güven Hokna ve Nilgün Kasapbaşoğlu'nun paylaştığı dizi cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

BİLAL VURULUR
Herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini çarpıcı bir dille anlatan dizide bu bölümde şunlar yaşanacak: Feyza ile Bilal'in aşkı evlilikle taçlanacakken düğün coşkusu bir kurşunla dağılır. Bilal'in vurulması her şeyi alt üst eder.

AŞKA YENİ ENGEL
Oğlunun mutluluğu için sessiz kalmayı seçen Kevser, bu olaydan sonra resti çeker ve Feyza'ya karşı olan hislerini saklamaz, aksine onu oğlundan uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya başlar. Diğer taraftan Necmettin Bey'in işlediği cinayetten haberdar olan Feyza, bir kez daha yıkılır. Açığa çıkan bu sır, Feyza ile Bilal aşkının önüne yeni bir engel çıkarır.