İsviçre'ye son çıkarma

Kulüpler Birliği toplantısında istifası gündeme gelen Aydınlar, UEFA yetkilileri ile görüşerek son gelişmeleri masaya yatıracak... UEFA'nın Aydınlar'a "58. madde değişmesin" dediği de öne sürülüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2012 Güncelleme 15 Ocak 2012, 02:29
İsviçre’ye son çıkarma

İÇİNDEKİLER

Tarihinin en büyük kaosunu yaşayan Türk futbolu kendisini her geçen gün yeni bir tartışmanın ortasında buluyor... Son olarak Ankara'da yapılan Kulüpler Birliği toplantısına Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Metris'ten gönderdiği mektup damgasını vurmuş, TFF Başkanı Aydınlar'ın da istifası gündeme gelmişti. Şimdi herkes yarın TFF'nin yapacağı toplantının ardından yapılacak açıklamaları bekliyor. Fakat dün sürpriz bir haber daha gündemi değiştirdi. Gelen bilgilere göre Mehmet Ali Aydınlar perşembe günü UEFA'ya gidiyor.

GÜNDEM MADDESİ 58
Mehmet Ali Aydınlar'ın Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan gelişmeleri ve 58. madde konusundaki fikir ayrılıklarını UEFA yetkilileri ile paylaşacağı ve fikir alışverişinde bulunacağı ifade edildi. Bu toplatıdan çıkacak sonucun, 58. madde ile ilgili gelişmelere yön vermesi bekleniyor.

KESİN BİR DİLLE İLETTİLER
Öte yandan Kulüpler Birliği toplantısında yaşanan çarpıcı bir diyalog da gün yüzüne çıktı. Aydınlar'ın bazı kulüp başkanlarının 58. madde ile ilgili itirazlarını üzerine, "Beyler zaten UEFA da 58. maddenin değişmesini istemiyor. Bu konuda federasyonumuzu kesin bir dille uyardılar" ifadesini kullandığı öğrenildi. Aydınlar'ın bu sözlerinin 26 Ocak'ta yapılacak Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda 58. madde ile ilgili oylamayı direkt olarak etkilemesi bekleniyor.

SÜRECİ SİZ YÖNETİN ALNINIZDAN ÖPEYİM!
Kulüpler Birliği toplantısında Mehmet Ali Aydınlar ile Sadri Şener'in de tartışma yaşadığı ortaya çıktı. Aydınlar'ın Şener'e "Siz ve arkadaşlarınız sürekli bana sallıyorsunuz. Gelin ne düşünüyorsanız yüzüme söyleyin. Bu süreci siz yönetin, ben de alnınızdan öpeyim" dediği belirtildi.

ÖZDEMiR KENDi FiKRi DEDi Mi?
F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir'in Kulüpler Birliği toplantısında, "Aziz başkanın sözleri kendisini bağlar" ifadesini kullandığı öne sürüldü. Fakat Fenerbahçe Kulübü, resmi siteden bu iddiaları jet hızıyla yalanladı.


ALİ ERDOĞAN