Nerede kalmıştık!

Erken seçim kararı alan Başkan Dursun Özbek dün gece tecrübeli teknik adam ile anlaştı. Bugün resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Fatih Terim, Göztepe maçında da takımın başında olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2017 Güncelleme 22 Aralık 2017, 01:44
Nerede kalmıştık!

İÇİNDEKİLER

Cimbom yeniden Fatih Terim'e emanet... Tudor'la yolları ayıran ve erken seçim kararı alan Başkan Dursun Özbek dün çok flaş bir hamleye imza attı. 4. kez takımın başına geçen Fatih Terim dün gece 23.00'te taraftarları ayağa kaldırdı. İmparator twitter hesabından "Nerede kalmıştık" diye mesaj attı.


​KAP'A DA BİLDİRİLDİ

Ardından Galatasaray kulübü de Terim'le görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Terim bugün resmi sözleşme imzalayacak ve Göztepe maçında takımın başında olacak.

2013 YILINDA AYRILMIŞTI
Daha önce 3 kez Sarı-Kırmızılı takımda görev yapan İmparator 2013 yılında Ünal Aysal döneminde görevinden ayrılmıştı. Terim, Galatasaray'da çok büyük başarılara imza atmıştı.

SEÇİM DENGELERİ DEĞİŞECEK
Dursun Özbek bu flaş hamlesiyle erken seçim öncesinde de tüm dengeleri değiştirdi. Özbek'in başkan seçilememesi durumunda bile yeni gelecek yönetimin Terim'le devam edeceği belirtiliyor.

​TWİTTER'DA TÜRKİYE REKORU
Fatih Terim'in Galatasaray'la yeniden anlaştığını duyurduğu mesaj kelimenin tam anlamıyla sosyal medyayı salladı. Başarılı hocanın attığı tweet 75 dakikada 150 binin üzerinde beğeni alarak Twitter'da Türkiye tarihinin en çok etkileşim alan tweeti oldu.


KORKMAYIN HACKLENMEDİ!

Fatih Terim'in twitter hesabından attığı "Nerede kalmıştık" mesajının ardından sosyal medyada "Acaba hesabı mı hacklendi?" sorusu sorulmaya başlandı. Fakat Fatih Terim'in kızı Merve "Twitter hacklenmedi. Kesin bilgi yayalım" mesajını attı.