Ayaklarınız yere bassın

Teknik patron Kocaman, “1 puan bile Karabük için motivasyon kaynağı. Zor maçları daha iyi oynuyorlar. Ayaklarınız yere bassın ”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 02:24
Ayaklarınız yere bassın

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de seri galibiyetlerle zirveye ortak olmayı başaran Fenerbahçe, yarın sahasında konuk edeceği Kardemir Karabük maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik patron Aykut Kocaman da takımının motivasyon kaybı yaşamaması için sürekli uyarılarda bulunuyor. Kocaman dün de futbolcularıyla toplantı yaptı.

ZOR MAÇLARDA DİRENÇLİLER
1 puanın bile Karabük için motivasyon kaynağı oyduğunun altını çizen Kocaman, "Geçmiş maçlarına baktığımızda zorluk derecesi yüksek olanları daha iyi oynuyorlar. Ayaklarımız yere basmalı" dedi

SİZDEN TEMPO VE HIRS İSTİYORUM
Karabük'un Kayserispor'u 10 kişiyle yendiğine, Galatasaray'ın da uzatmada attığı golle kazandığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Kendi oyunumuzu kabul ettirmeliyiz. Bu tür maçlar en tehlikeli olanlarıdır. Kasımpaşa maçındaki gibi tempo ve hırs bekliyorum" diye konuştu.

DURAN TOPLARA DİKKAT!
Aykut Kocaman, ceza alanı ve çevresinde gereksiz fauller yapılmaması konusunda futbolcularını uyardı. Tecrübeli teknik adam, "Bunu başarırsak rakiplerimizin pozisyon sayısını en aza indiririz" diye konuştu.




KİM OYNAYACAK?


AYKUT Kocaman, Karabük maçında santrfor mevkinde kimi oynatacağına henüz karar veremedi. Kocaman, cuma günü takımla birlikte çalışan Soldado'yu 2. yarıda sahaya sürebilir. Bu durumda Fernandao 11'de başlayacak. Ancak Brezilyalı'nın da ciddi maç eksiği bulunuyor.

JOSEF: GEREKENİ YAPARIZ!
Fenerbahçe'nin orta sahadaki kilit ismi Josef de Souza, Karabük maçı ile ilgili olarak, "Yapmamız gereken şey belli. Yardımlaşacağız ve maçın 90 dakika olduğunu unutmadan savaşacağız. Sonrası kendiliğinden geliyor" dedi. Brezilyalı futbolcu, takımın moralinin üst düzeyde olduğunu da belitti.

SON ÇALIŞMA BUGÜN YAPILACAK
DÜN 1.5 saat idman yapan Sarı- Lacivertliler, bugünkü çalışmanın ardından Karabük maçı için kampa girecek.