Aslan Asamoah için pusuda

İtalyan devi Juventus, Roma’nın sol beki Emerson Palmieri’yi transfer etmek için harekete geçti. Aslan’ın gözü bu transferde. Juventus, imzayı attırdığı anda G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Torino'ya gidecek ve Asamoah transferi için İtalyan ekibi ile masaya oturacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 02:27
Aslan Asamoah için pusuda

İÇİNDEKİLER

G.Saray sezon başında Juventus'un son dakika kararıyla transfer edemediği Kwadwo Asamoah için yeniden ümitlendi. İtalyan devi Juve, Ocak ayı transfer döneminde sol kanada transfer yapmayı planlıyor. Hedefteki isim ise Roma forması giyen Emerson Palmieri... Bu transferin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

İTALYAN MEDYASI DA YAZDI
İtalyan medyası, Palmieri'yi alacak Juventus'un Galatasaray'ın istediği Ganalı sol kanat oyuncusu Kwadwo Asamoah'ı ise bırakacağını yazdı. G.Saray taraftarları bu haberlerle daha da heyecanlandı.

CENK ERGÜN İŞARETİ BEKLİYOR
Juventus'un Palmeri'yi transfer etmesi durumunda Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün Torino'ya hareket ederek Siyah- Beyazlı yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi.

6 SEZONDUR JUVENTUS'TA
Cimbom'un istediği 29 yaşındaki Ganalı Asamoah, 4 sezon Udinese'de forma giydikten sonra Juve'ye transfer oldu. Sol kanat oyuncusu 6 sezondur da Juventus'ta oynuyor.