Kimse böyle konuşamaz

Okan Buruk’un Tudor’la ilgili sözlerine büyük tepki gösteren Cenk Ergün, “Galatasaray, teknik direktörü hakkında kimsenin böyle konuşmasına izin vermez ve gerekeni de yapar. Bunu en iyi Okan’ın bilmesi lazım”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2017 Güncelleme 13 Aralık 2017, 00:31
Kimse böyle konuşamaz

İÇİNDEKİLER

Galatasaray futbol Direktörü Cenk Ergün, Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk'la ilgili çok sert ifadeler kullandı. A Spor'a konuşan Ergün, "Galatasaray armasıyla mücadele verenlerin değerinin, birileri tarafından aşağıya çekilmeye çalışılması bizim izin vermeyeceğimiz bir şeydir. Bunu da en iyi Okan'ın bilmesi lazım. Türk futboluna Galatasaray'dan yetişerek katıldı. Herhalde o an heyecanlandı ve unuttu. Galatasaray, teknik direktörü hakkında kimsenin böyle konuşmasına izin vermez ve gerekeni yapar. Ne içeriden ne de dışarıdan kimse bizim teknik direktörümüz hakkında bu şekilde konuşamaz" dedi.

GOMIS'İN CEZASI 1 MAÇ OLMALI
Akhisar maçında kırmızı kart gören Bafetimbi Gomis için PFDK'nın kararını beklediklerini söyleyen Ergün, "Gomis'in cezasının 1 maç olacağını düşünüyoruz. Karar PFDK'nın. Başka herhangi bir yorum yapmak, yönlendirme yapmak gibi olur" diye konuştu.