Cenk’e karşılık Mitrovic+10 milyon euro

İngiliz kulübü Cenk Tosun’a karşılık Beşiktaş’a 10 milyon Euroile birlikte Mitrovic’i önerdi. Ancak bu teklife olumsuz yanıt verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2017 Güncelleme 28 Kasım 2017, 00:40
Cenk’e karşılık Mitrovic+10 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Cenk Tosun paylaşılamıyor... İngiliz kulüplerinden Newcastle golcü futbolcu için Beşiktaş'a 10 milyon Euro ile birlikte 23 yaşındaki Sırp golcü Mitrovic'i teklif etti. Yönetimin bu tekliften sonra Güneş'le bir görüşme yaptığı ancak tecrübeli hocanın bu teklifin kabul edilmemesini söylediği öğrenildi.

CENK'İN YERİNİ DOLDURAMAZ
Güneş'in yönetime, "Cenk'i ancak büyük paralar verilirse kulübün çıkarları için satın. Aksi takdirde vermeyin. Eğer o giderse onun ayarında bir golcü isterim. mitrovic, Cenk'in boşluğunu dolduracak düzeyde bir golcü değil" dediği öne sürüldü.

​20 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Beşiktaş Yönetimi'nin Cenk Tosun'u 20 milyon Euro'dan aşağı bir rakama vermek istemiyor. Cenk için ayrıca diğer İngiliz kulüpleri Tottenham, Arsenal ve West Ham'ın da radarında olduğu biliniyor.

SANTRFOR ARAYIŞLARI BAŞLADI
Bu arada başta altyapı sorumlusu Gökhan Keskin olmak üsere çeşitli ülkelere temsilciler gönderildiği ve burada santrfor arandığı öğrenildi. Beşiktaş Cenk'i sattığı takdirde belirlediği oyuncuyu alacak.