Fener’den kritik zafer

F.Bahçe Doğuş, Euroleague’de sahasında Khimki’yi devirerek bu sezonki 6. galibiyetini aldı ve çıkışını sürdürdü. Sarı-Lacivertlilerde Nunnally 20 sayıyla yıldızlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 04:19
Fener’den kritik zafer

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague'de normal sezonun 9. hafta maçında sahasında Rus ekibi Khimki'yi 71-67 mağlup ederek üst üste ikinci, toplamda ise 6. galibiyetini elde etti. Maçta ilk çeyreği 24-15 üstün tamamlayan Fenerbahçe, devreye de 38-26 önde giren taraf oldu.

NUNNAlLY MÜTHİŞTİ
Sarı-Lacivertliler 3. çeyreği de 58- 48'lik skorla önde bitirdi. Khimki son çeyrekte etkili bir oyun ortaya koysa da Fenerbahçe Doğuş parkeden 71-67'lik skorla galip ayrıldı. Kanarya adına 20 sayı üreterek takımının en skorer ismi olan Nunnally alınan galibiyette önemli rol oynadı. Maçın en skoreri ise 21 sayıyla Khimki'den Shedev oldu. Fenerbahçe4nin THY Euroleague'de 9. hafta sonunda 15 puanı bulunuyor.

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUM
F.BAHÇE Doğuş başantrenörü Zeljko Obradovic, Khimki'yi 71-67 mağlup ettikleri maçın ardından, "Oyuncularımı önemli bir galibiyet için tebrik ediyorum. İki farklı yarı oynadık. İlk yarıda çok daha iyiydik. İkinci yarıda da her zaman sorun olan şeyleri yaşadık. Sonuç olarak önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.