Tudor'dan 3 garanti

Farklı oyun planları bize fayda değil, zarar getirdi. Gereken dersleri çıkardık. Artık istikrarlı olacağız. Sezon başındaki savaşçı takım geri dönecek. Alanya maçıyla beraber yeni bir başlangıç yapacağız... Başakşehir yenilgisi en çok beni üzdü ama kaybedilen bir şey yok. Ligin ilk yarısını zirvede bitireceğiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2017 Güncelleme 24 Kasım 2017, 00:43
Tudor’dan 3 garanti

İÇİNDEKİLER

Başakşehir yenilgisinin yaralarını Alanyaspor maçında sarmaya çalışacak olan Galatasaray'da dün önemli bir toplantı vardı. Teknik direktör Igor Tudor ve futbol direktörü Cenk Ergün bir araya geldi. Alınan bilgilere göre olumlu bir havada geçen görüşmede Hırvat hoca geleceğe dair umutlu ve iddialı konuştu.

​OLUMLU OLACAK SANDIM AMA...
Üç konuda garanti veren Tudor'un "Farklı oyun planlarının olumlu geri dönüş yapmasını bekliyordum ama olmadı. Ancak dersleri çıkardık ve Alanya maçıyla yeni bir başlangıç yapacağız" dediği öğrenildi.

​TÜM FUTBOLCULAR ÇOK HIRSLI
Sezon başındaki savaşçı takımın yeniden geri döneceğini söyleyen genç teknik adamın, "Yeniden herkesin hoşuna gidecek agresif bir futbol oynayacağız. Tüm futbolcular çok hırslı" diye konuştuğu belirlendi.

​YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ
Başakşehir yenilgisine en çok kendisinin üzüldüğünü ifade eden Tudor, ilk yarıyı lider bitireceklerini de garanti etti. Hırvat hoca, "Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Çıkışımız yeniden başlayacak" diye konuştu.