Tarih öğretmeni

Beşiktaş’ı üst üste 2 yıl şampiyon yaptı. UEFA’da çeyrek final oynattı. Şimdi de Kartal’ı Kasım’da Avrupa’da son 16’ya taşıdı. Turun ardından konuşan Şenol Güneş, "Sevinmek güzel. Sabrettik, buraya geldik ama yetmez. İlerlemek istiyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2017 Güncelleme 22 Kasım 2017, 02:14
Tarih öğretmeni

İÇİNDEKİLER

Dün gece Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto ile 1-1 berabere kalarak grubundan lider olarak son 16 turuna kalan Beşiktaş, Güneş yönetiminde başarıdan başarıya koşuyor. Aynı zamanda Türkçe öğretmeni olan tecrübeli teknik adam, şimdilerde tarih yazmayı öğretiyor.

​HER KULVARDA BAŞARI
Beşiktaş'ı 2 yıl üst üste lig şampiyonu yapan Güneş, geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde O.Lyon'a penaltılarla elendiğinde yarı finalin kapısından dönmüştü.

​SABRETTİK BURAYA KADAR GELDİK
Avrupa hedefinden vazgeçmeyen Güneş, dün gece Beşiktaş'ın adını Devler Ligi'nde Kasım ayında en iyi 16 takım arasına yazdırdı. Maçın ardandan konuşan Güneş, "Sevinmek güzel. Sabrettik buraya geldik" dedi.

GÜNEŞ: İLERLEMEK İSTİYORUZ
Bir level daha yukarı çıkmak istediklerini belirten Güneş, "Tur için futbolcularımı kutluyom. Neler yapabileceğimizi göreceğiz. Büyük takımsak hücum aksiyonlarında daha etkili daha efektif olmalıyız" diye konuştu.