Avrupa’nın yeni efendisi

Beşiktaş Vodafone Park’ta 1-0 geriye düştü... Ancak Talisca eşitliği sağladı... Kartal böylece 1 maç kala gruptan lider çıktı. Kasım ayında son 16'ya kalmayı başaran Kartal, Devler Ligi'nde de gruptan lider çıkan ilk Türk takımı oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2017 Güncelleme 22 Kasım 2017, 00:42
Avrupa’nın yeni efendisi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş tarih yazdı. Kartal Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 5. maçta Porto ile 1-1 berabere kalarak 1 maç kala grubunu 1. bitirmeyi garantiledi. Beşiktaş bu sonuçla adını son 16 Turu'na yazdırdı. Maçın 7. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Quaresma'nın ortasında ne Talisca ne de Cenk Tosun topa dokunamadı. 29'da Pereira'nın pasında Felipe Porto'yu 1-0 öne geçirdi.

TALİSCA'NIN GOLÜ SKORA DENGE GETİRDİ
Maçın 33. dakikasında Adriano'nun ortasında topla buluşan Quaresma'nın şutunda Jose Sa gole izin vermedi. 41'de Cenk Tosun topu bomboş durumdaki Talisca'ya aktardı. Bu oyuncu skoru eşitledi: 1-1. 52'de Quaresma'nın sağ kanattan kullandığı köşe atışında Gökhan'ın yaptığı kafa vuruşunda top Jose Sa'da kaldı.

RYAN BABEL'İN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Babel'in maçın 57. dakikasında çektiği sert şutta top Porto'nun üst direğinden döndü. 61'de Quaresma'nın vuruşunda Jose Sa topu kornere gönderdi. 62'de Pereira uygun durumda olmasına rağmen topu dışarı attı. Böylece Beşiktaş, Porto ile 1-1 berabere kalırken grubunu da ilk sırada bitirdi.