Trabzon yarışın içinde olacak

Golcü futbolcu, “İkinci yarıya kadar maçlarımızı kazanarak zirve yarışının içinde olacağız” ifadesini kullandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 00:04
Trabzon yarışın içinde olacak

İÇİNDEKİLER

Osmanlı maçında attığı gollerle Trabzonspor'a 3 puanı getiren Burak Yılmaz, TAKVİM'e konuştu... Arkadaşımız Yunus Emre Sel'e özel açıklamalar yapan yıldız futbolcu, "Gol krallığı için bir iddiam yok, çünkü sakatlığım nedeniyle her maç oynamayabilirim. Takımım için elimden geleni yapacağım" dedi.

​SEZONA KÖTÜ BAŞLADIK AMA...
Trabzon'a kupa kaldırma hedefiyle geldiğini söyleyen Burak Yılmaz, "Sezona kötü başladık ama devre arasına kadar her şeyi tersine çevirebileceğimize inanıyoruz. İyi bir seri yakalamalıyız" diye konuştu.

​İKİNCİ YARIYA İDDİALI GİRECEĞİZ
İddialı ifadeler kullanan milli futbolcu, "En azından zirve takibini sürdürüp ikinci yarıya iddialı girme düşüncemiz var. Trabzonspor şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Bu güce sahibiz" açıklamasını yaptı.

​7 SEZONUN EN İYİ BAŞLANGICI
Trabzonspor tarihinde ilk 12 haftada en çok gol atan oyuncu olan Burak, 2010-11 sezonunda toplamda 13 gol atmıştı. Burak bu kez de 9 gol atarak son 7 sezonun en iyi golcü başlangıcını yaptı.

​AĞRILARIM DEVAM EDİYOR
Burak, "Hazır duruma getirmek için elimden geleni yapıyorum. Zaman zaman ağrılarım oluyor" dedi.

​HERKESİN BAŞINA GELİYOR
Osmanlı maçında kendi kalesine iki gol atan Joao Pereira, "Bu durum her futbolcunun başına geliyor. Kendi kaleme attığım goller için üzgünüm. Kazandığımız için ise mutluyum" dedi.

YUNUS EMRE SEL