Bir ilke imza atmak istiyoruz

“Şampiyonlar Ligi’nde yüzdük yüzdük kuyruğuna kadar geldik. Vodafone Park’ta bir ilke imza atmak istiyoruz.” "Porto iyi bir takım. Bizden rövanşı almak isteyecekler. Buna izin vermemek için çok iyi mücadele etmeliyiz."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 00:31
Bir ilke imza atmak istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Porto ile oynayacakları maça gruptan çıkma vizesi almak için çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Grupta yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Porto karşısında kazanmayı istiyoruz. İlk maçta yendiğimiz rakibimizi devirerek taraftarımızı sevindirmek ve bir ilke imza atmak istiyoruz." diye konuştu.

​TARAFTAR ARKAMIZDA OLMALI
Şampiyonlar Ligi'ne bir başka konsantre olduklarının altını çizen Şenol Güneş, "Taraftarımızı arkamıza aldığımız takdirde bu maçtan da istediğimiz sonucu alarak ayrılacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

​PORTO'YA İZİN VERMEMELİYİZ
Porto'nun çok iyi bir takım olduğuna dikkat çeken Şenol Güneş, "İlk maçta onları deplasmanda yendik. Bunun için bize karşı bileneceklerine eminim. Buna izin vermememiz gerekiyor" diye konuştu.

DUYGUSAL BİR MAÇ OLACAK
Abuobukar'la da ilgili konuşan Güneş, "Duygusal bir karşılaşma olacak. Aboubakar bu kez rakibimiz olacak. Ancak futbolda bunlar var. Profesyonellikte bunlara alışık olmak gerekir" dedi.