Lig şimdi başlıyor

“Maçı isteyen bir karakterimiz vardı. Bu anlamda lig bizim için için şimdi başladı. Devamı gelmeli” "Bana inananları yarı yolda bırakmamak için devam etme kararı aldım. Doğru olan buydu"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2017 Güncelleme 20 Kasım 2017, 01:39
Lig şimdi başlıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sivas galibiyetinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kocaman, "Maçı isteyen bir karakterimiz vardı. Lig b.izim için şimdi başladı" dedi.

YARI YOLDA BIRAKMADIM
Kendisine inananları yarı yolda bırakmamak için görevine devam ettiğini belirten Kocaman, "Hiçbir şey olmamış gibi devam etmenin daha doğru olduğunu düşündüm" ifadesini kullandı.

FUTBOLCUYLA SORUNUM OLMAZ
Aykut Kocaman, Mehmet Topal ile aralarında sorun olup olmadığı ile ilgili soruya ise, "Benim takımda futbolcuyla sorunum olamaz. Ama futbolcunun benimle sorunu olabilir" cevabını verdi.


Sivas ceza alanında karambolde top havalandı. Janssen kafayı vurdu top direkten geri döndü


Dönen topa Janssen durduğu yerden yükselerek bir kafa daha vurdu. Top yine direkten döndü.


Top 2. kez direkten döndükten sonra Soldado röveşata ile son noktayı koydu...



SOLDADO RESİTALİ NE GOLDÜ AMA
Maçın 61. dakikasında oyuna giren Soldado, girdiği dakikada röveşata ile Sarı- Lacivertli forma altında ilk golünü attı. Sivas cezalanındaki inanılmaz karambolde top 2 kez Janssen'in kafasından direğe çarptı ve geri döndü. Son pozisyonda Soldado röveşata ile karambole son noktayı koydu.

MEHMET EKİCİ 51 GÜN SONRA DÖNDÜ
Son olarak 29 Eylül'de Akhisar maçında forma giyen Mehmet Ekici, dün Sivas karşısında 79'da Janssen'in yerine oyuna girdi. Mehmet Ekici, oyuna Fenerli taraftarların alkışıyla dahil oldu.

JANSSEN: KAVGACI RUHUMUZLA OYNADIK
Galibiyeti takım olarak kenetlenmelerine bağlayan Janssen, "Bizim için işler iyi gitmiyordu 3 maçta iyi sonuçlar alamamıştık. Gücümüzü gösterdik. Gerçek bir takım gibi mücadele ettik. Belki de son 3 maçta bizde eksik olan buydu" dedi. Kavgacı ruhlarıyla oynadıklarını söyleyen Janssen, "Galibiyetin şifresi buydu" diye konuştu.

OĞUZ: HAYALİM GERÇEK OLDU
Dün akşamki maçın 86. dakikasında oyuna giren genç futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin, "Çocukluk hayalim gerçek oldu ve bir maçta Fenerbahçe formasını giydim" dedi. Oğuz Kağan, "Aykut hocaya teşekkür ederim. Her şeyden önemlisi kazanmaktı" ifadesini kullandı.

ŞAMPİYONLUK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Fener'in yıldız ismi Giuliano, Sivasspor maçının ardından iddialı konuştu. Galip geldikleri için çok mutlu olduğunu belirten Brezilyalı "Son 2 maçtır kötü sonuçlar alıyorduk. Bu galibiyet bize moral oldu" dedi.

HEDEF BELLİ
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu aktaran Giuliano, "Maç maç bakacağız ve üzerimize düşeni yapıp kazanacağız. Şampiyonluk için sonuna kadar savasacağız" açıklamasını yaptı.