Küçük maçların büyük takımı!

Galatasaray bu sezon F.Bahçe, Trabzonspor ve Başakşehir gibi güçlü rakipler önünde galip gelemedi. Tudor; Beşiktaş, F.Bahçe, Trabzon ve Başakşehir ile 7 maçta takımın başında sahaya çıktı. Hiç kazanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2017 Güncelleme 19 Kasım 2017, 00:00
Küçük maçların büyük takımı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başakşehir karşısında uğradığı farklı yenilgi ile şampiyonluk yarışında çok ağır bir darbe aldı. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon henüz Beşiktaş'la karşılaşmadı. Ancak Sarı- Kırmızılı takım güçlü takımlar arasında yer alan Başakşehir ve Trabzonspor'a mağlup olurken Fenerbahçe ile de berabere kaldı.

​GALİBİYET YÜZÜ GÖRMEDİLER
Galatasaray Trabzonspor'a deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup olurken dün de en yakın takipçilerinden olan Başakşehir'e 5-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Cimbom, F.Bahçe ile de 0-0 berabere kaldı.

TUDOR'UN KARNESİ ÇOK KÖTÜ
Teknik Direktör Tudor'un da G.Saray'ın başına geçtikten sonra büyük takımlarla yaptıkları maçlarda istatistiği çok zayıf. Tudor geçen sezondan beri Başakşehir, Beşiktaş, F.Bahçe ve Trabzon önünde kazanamadı.

TUDOR'LA 1 BERABERLİK 6 YENİLGİ
Takımın başına geçtikten sonra Tudor, Başakşehir Beşiktaş, F.Bahçe ve Trabzonspor'a karşı 7 maç oynadı. Bu maçlarda 1 beraberlik 6 yenilgi alındı. Bu takımlara 2 gol atılırken 15 gol yendi.