Trabzon kaptanına laf söylemek senin boyunu aşar

Onur Kıvrak’ın yabancı sınırlaması eleştirisine F.Bahçe yöneticisi Selim Kosif, “Paranı Euro olarak alıyorsun” yorumunu yapmıştı... Gökhan Saral ise, Kosif’e, “Onur’u eleştirmek senin boyunu aşar” cevabını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2017 Güncelleme 18 Kasım 2017, 02:06
Trabzon kaptanına laf söylemek senin boyunu aşar

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ile F.Bahçe arasındaki soğuk rüzgarlar bu kez yabancı futbolcu sınırı konusunda esmeye başladı. Trabzonspor Kaptanı Onur Kıvrak, geçtiğimiz günlerde, yabancı futbolcu sayısının fazlalığı konusunda eleştiriler yapmıştı. Bu yorumlardan sonra Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif, Onur Kıvrak için "Paranı Euro olarak alıyorsun" eleştirisi yapmıştı. Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral ise Kosif'i eleştirerek, "Onur'u eleştirmek senin boyunu aşar" yorumunda bulundu. Trabzonlu taraftarlar Saral'a destek verdi.

TRABZONSPOR ÜZERİNDEN PRİM YAPIYOR
ONUR, "Yabancı sınırı olmadığı zaman kendi şehrinde Türkçe konuşamıyorsun. İngilizce, 'Günaydın' diyorsun" demişti. Kosif ise, "Türkçe konuşmak istiyor ama transfer ücretini Euro alıyor" eleştirisini yaptı. Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral ise sosyal medyadan, "Trabzonspor üzerinden suni prim yapma telaşında olman güzel. Anlıyoruz ama Trabzonspor kaptanına laf etmek boyunu bir hayli aşar" ifadelerini kullandı.

Yunus Emre SEL