Sınıfta kaldılar

Tudor 8 haftalık alışılmış düzeni bozdu. Kırmızı karttan sonra Gomis’i çıkardı. Takıma 8 kişiyle defans yaptırdı... Valbuena ve Janssen'i çıkarması yanlıştı. 20 dakika 10 kişi oynayan rakibinin üzerine cesaretle gitmeyi düşünmedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2017 Güncelleme 23 Ekim 2017, 01:49
Sınıfta kaldılar

İÇİNDEKİLER

Büyük bir heyecanla beklenen derbide futbol sınıfta kalırken, her iki teknik adam Igor Tudor ve Aykut Kocaman hatalarıyla büyük tepki topladı. Her iki hoca da galibiyeti değil, beraberliği ön planda tuttu. Tudor ve Aykut Kocaman yaptıkları yanlış değişikliklerle de karşılaşmanın berabere bitmesinde başrol oynadı.

İŞLEYEN DÜZENİ NEDEN BOZDU?
Tudor takımı 8 puan önde olmasına rağmen sezon başından beri iyi işleyen düzeni bozdu. 11'de 3 stoper oynatıp 4'lü defanstan vazgeçti. Yapılan bu değişiklik Galatasaray'ın futbolunu olumsuz etkiledi

TÜM DEĞİŞİKLİKLER HATALIYDI
hırvat hocanın Gomis'i oyundan alması da hataydı. Kırmızı karttan sonra 8 kişiyle takıma defans yaptırdı. Kocaman ise Janssen ve Valbuena'yı oyundan alarak yanlış bir hamlede bulundu.

AMAN KAYBETMEYEYİM
Tecrübeli hoca ayrıca Galatasaray'ın 10 kişi kalmasının ardından cesur hamleler yapamadı... "Aman kaybetmeyeyim" psikolojisiyle 3 puan için saldırmadı. Kocaman'ın bu tutumu taraftarları da kızdırdı.