Şov başlasın

8 maçta 7 galibiyet alan lider Cimbom derbiyi de kazanırsa ezeli rakibiyle farkı 11’e çıkarıp çok büyük bir avantaj yakalayacak. Kanarya ise TT Stadı'ndan zaferle ayrılırsa şampiyonluk yarışına yeniden ortak olacak. Dev maç 19.30'da başlayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2017 Güncelleme 22 Ekim 2017, 01:58
Şov başlasın

İÇİNDEKİLER

Ve büyük gün geldi çattı... Türkiye'nin günlerdir büyük bir heyecanla beklediği Galatasaray- Fenerbahçe derbisi bu akşam TT Stadı'nda oynanacak. 19.30'da başlayacak dünya derbisini Cüneyt Çakır yönetecek. Dev mücadeleden çıkacak sonuç, sezonun geri kalanındaki zirve yarışına direkt olarak etki yapacak.

​PSİKOLOJİK OLARAK İŞ BİTEBİLİR
8 Haftada topladığı 22 puanla zirvede yer alan Galatasaray eğer derbiyi kazanırsa çok büyük bir avantaj yakalayacak. Cimbom, tam 11 puan fark atacağı Fenerbahçe'yi psikolojik olarak yarışın dışına itecek.

CİMBOM DERBİDE TAM KADRO
Kanarya'nın kazanması halinde zirvede işler karışacak. Fener farkı 5'e indirmekle kalmayacak, büyük bir hava da yakalayacak. Derbi öncesi Cimbom'da eksik yok. Kanarya'da ise RVP oynamayacak.

FENERBAHÇE AÇIK ARA ÖNDE
Aslan dev derbi öncesi müthiş formuna, Fener ise derbi istatistiklerine güveniyor. Ezeli rakip arasında bugüne kadar oynanan 384 maçta Kanarya 145 kez güldü. Cimbom ise 122 kez kazanabildi.

DERBİDE TÜM GÖZLER CÜNEYT ÇAKIR'IN ÜZERİNDE OLACAK
Bu gece iki takımın yıldızları ve teknik adamlar kadar hakem Cüneyt Çakır'ın da performansı merakla bekleniyor... Tam 10 ay aradan sonra bir Fenerbahçe maçında düdük çalacak olan Çakır'ın çaldığı ve çalmadığı düdükler gecenin kaderini direkt olarak etkileyecek.