Özbek'e galibiyet sözü

Florya Tesisleri’ne gelen Başkan Dursun Özbek idmanın bir bölümünü izledi. Sarı-Kırmızılı futbolcular, Özbek’e “Çok iyi durumdayız. Fenerbahçe’yi puansız göndereceğiz” dediler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2017 Güncelleme 21 Ekim 2017, 00:00
Özbek’e galibiyet sözü

İÇİNDEKİLER

Pazar günü sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile sürdürürken, idmanın bir bölümünü Başkan Dursun Özbek de izledi. Teknik direktör Igor Tudor ile samimi bir görüşme yapan Başkan Özbek, Sarı- Kırmızılı futbolcularla yaptığı görüşmede kendilerinden galibiyet sözü aldı. Sarı-Kırmızılı futbolcular iddialı sözleriyle Başkan Dursun Özbek'in yüreğine adeta su serptiler.

​PUAN FARKI REHAVETE NEDEN OLMAZ
Sarı-kırmızılı futbolcular, "Çok iyi durumdayız. Molarimiz de harika. Puan farkı bizde rehavete sebep olmaz. Pazar akşamı taraftarımızın da desteğiyle Fenerbahçe'yi puansız göndereceğiz" dediler.

​ÖZBEK: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRELİM
Başkan Özbek de futbolcuların bu sözleri karşısında "Size güveniyorum. Fenerbahçe'yi de yenip çıkışımızı sürdürelim" dedi. Başkan Özbek bir süre daha antrenmanı izledikten sonras tesislerden ayrıldı.