Adım adım krize sürüklendi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Ersun Yanal, hatalarıyla Trabzonspor’a hezimet yaşattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:00
Adım adım krize sürüklendi!

İÇİNDEKİLER

Ersun Yanal, kağıt üzerinde Trabzonspor tarihinin en iyi kadrolarından birine sahipti. Milan'dan Sosa ve Kucka geldi... Burak Yılmaz, Mas, Castillo, Onazi, Okay vs. Bir türlü kadro istikrarı sağlanamadı. Yanlışlardan bazıları:

Sezon başından beri savunmaya çare bulamadı. Orta saha ve forvete önemli takviyeler yapıldı ama defans unutuldu. Savunmadaki hatalar sürekli tekrar etti. 37'lik Durica'ya bel bağladı.

Okay Yokuşlu, orta saha orjinli olmasına rağmen, stopere çekildi. Sonra da 'Okay istedi' dedi. Okay, stoperde oynadığı maçlarda sırıttı.

Burak Yılmaz sezona iyi başladı. Ancak Beşiktaş ve Akhisar maçında sakatlığı nedeniyle zorlanıyordu. Rodallega çok formda olmasına rağmen Kolombiyalı golcüyü kenarda oturttu.

Sezon başında savunmaya takviye yapılması gerekiyordu. Ancak yönetim 3 ay Serdar Taşçı'nın peşinden koştu... En az iki stoper takviyesi yapılmalıydı... Kadro mühendisliği konusunda sınıfta kaldılar.

Usta, taraftarının tepkisini görmezden geldi. Alanya maçından sonra taraftar çok büyük yara aldı. Ama yönetim hiçbir şey olmamış gibi davrandı.