Cezamı kendim öderim

PFDK’nın Akhisar maçında hakeme yönelik itirazı nedeniyle 13 bin TL para cezası verdiği deneyimli teknik adam, “Bireysel olarak aldığım cezayı Fenerbahçe’ye ödetmem doğru olmaz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2017 Güncelleme 08 Ekim 2017, 01:49
Cezamı kendim öderim

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Akhisarspor- Fenerbahçe maçında hakem Bülent Yıldırım'a Alper Potuk'a gösterdiği kırmızı kart sonrası önce "Bravo" ardından da "TFF'den özel bir talimat mı aldınız?" diyen Sarı- Lacivertlilerin hocası Aykut Kocaman'a PFDK 13 bin TL para cezası vermişti. Bu gelişme sonrası verilen cezayı, cebinden ödeyen Kocaman, yöneticilere, "Bu benim bireysel cezam. Kendi yaptığım şeylerden ötürü kulübe cezayı ödetmem doğru değil" dedi.

KOCAMAN'IN JESTİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ
FENERBAHÇE Yönetimi'nin Aykut Kocaman'ın bu jesti sonrası çok mutlu olduğu ve bu hareketin tüm takıma örnek olması gerektiğini belirttiği öğrenildi. Fenerbahçe'de alınan Yönetim Kururu kararı ile yöneticiler de aldıkları bireysel cezaları cebinden ödüyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın yakında bu projeyi futbolcular için de hayata geçirmeyi planladığı da gelen haberler arasında.