Güzel günler bizi bekliyor

Yanal, “Beşiktaş maçında gerçek gücümüzü herkese gösterdik... Milli aradan sonra seri galibiyeler alıp üst sıralara çıkacağız. Hedef ilk 3 sıra” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2017 Güncelleme 03 Ekim 2017, 00:38
Güzel günler bizi bekliyor

İÇİNDEKİLER

Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Beşiktaş maçında ortaya konan futboldan keyif aldığı ve yakın çevresine umut dolu açıklamalar yaptığı öğrenildi. Yanal'ın, "Beşiktaş maçında gerçek gümüzü gösterdik. Daha da iyi olacağız. Milli aradan sonra seri galibiyetler alıp üst sıralara çıkacağız. Hedef ligde ilk 3 sıra" dediği öğrenildi.

​TÜM CAMİAYA UMUT VERDİK
Yanal, Beşiktaş maçında özgüvenlerinin yerine geldiğini belirterek, "Alanyaspor travması sonrası toparlanmamız gerekiyordu. Beşiktaş ceza sahamıza bile giremedi. Camiaya ve taraftara umut verdik" diye konuştu.

​GALATASARAY DA TAKILACAK
Ersun Yanal, Galatasaray ile aralarındaki 10 puanlık farka da değinerek, "Zor maçlarımızı atlattık. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir ile karşılaştık. G.Saray zorlu maratona başlayacak. Fark kapanacaktır" dedi.

TRABZONSPOR'UN YERİ ZİRVEDİR
Tecrübeli hoca, "Beşiktaş maçındaki futboldan sonra artık kimsenin umutsuzluğa kapılmaması gerekir. Lig daha uzun. Trabzonspor her zaman zirve yarışı içinde olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.