Sabredin bu takım zirveye çıkacak

Takımıma güvenerek söylüyorum. Bu takım zirvenin içerisinde yer alacak. Sabır olursa başarı gelecek. Trabzon'un çok sevilecek ve burada yaşandığında çok keyif alınacak birçok özelliği var. Avrupa'dan daha güvenli. Trabzon'da evimizin kapısı açık yatıyoruz.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2017 Güncelleme 30 Eylül 2017, 04:00
Sabredin bu takım zirveye çıkacak

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, arkadaşımız Yunus Emre Sel'e özel açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar: Alınan kötü sonuçlar gerçekten futbol tarihinde ender ve kimse bu sonuçları almak istemez. Bazen elinizden akar gider. Ama şunu çok net söyleyeyim bu takım çok iyi bir takım. F.Bahçe ve Başakşehir deplasmanında kazanmaya yakındık

YARIN BU TAKIM ALKIŞLANACAK
Alanyaspor maçının ilk yarısında yaptıklarımızın yüzde 95'i doğru. Taraftarın sonuçlara bakıldığında tepkisi normal. Şu anda buradayız ve buradan bir yere gittiğimiz yok. Biz bu işin altından kalkarız. Yarın bu takım alkışlanacak.

ÇOK İYİ BİR TAKIM OLUYORUZ
Takımıma güvenerek söylüyorum. Bu takım zirvenin içersinde yer alacak. Sabır olursa başarı gelecek. Çok iyi bir takım oluyoruz ve olacağız. Bu takım yine keyif verecek ve zevk verecek. Çok kısa zamanda göreceksiniz.



AİLELER BİRBİRİYLE GÖRÜŞÜYOR
Trabzon'un sevilecek ve burada yaşandığında keyif alınacak çok özelliği var. Güvenli bir şehir. Baktığınızda Avrupa'dan daha güvenli. Biz Trabzon'da evimizin kapısı açık yatıyoruz. Futbolcu aileleri birbiriyle çok sık görüşüyor.

BEŞİKTAŞ MAÇI FARKLI OLACAK
Beşiktaş maçı 7. hafta oynanmasına rağmen belirleyici karşılaşmalardan biri olacak. Bizim Başakşehir ve F.Bahçe maçlarına oranla daha iyi bir performans ortaya koyacağımız kesin.

BİZİ İZLESİNLER
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar aldı ama ligin rengi başka. Pazar günü oynanacak derbide taraftarımızın beklentisine karşılık vereceğiz.

OKAY STOPER OYNAYACAK
Okay'ı Başakşehir maçında stoperde oynattık. Aslında zaman zaman yine stoper oynamıştı. Biz de böyle düşünüyoruz, Okay da böyle istiyor, hatta milli takım hocası da bunu söyledi. Okay kariyerini stoper olarak sürdürmek istiyor.

HEPSİ DOĞRU OLAMAZ
1500'e yakın oyuncu değişikliği yaptım. Hepsinin doğru olma şansı yok.

HALEN GÖRÜŞÜYORUZ
Transfer edemediğimiz oyuncularla görüşmeye devam ediyoruz.

FORMAYI O ALACAK!
Bongonda oynamak istiyorsa Abdülkadir'i geçmek zorunda.

RÖPORTAJ:YUNUS EMRE SEL