Dev seferberlik

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Samandıra’ya giderek Aykut Kocaman ve oyuncularla özel bir görüşme yaptı. Başkan, futbolculardan galibiyet sözü aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Yıldırım'dan 1 gün önce Ümraniye'de takımla toplantı yaptı . Başkan, "12 yıllık galibiyet özlemine son verin" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2017 Güncelleme 23 Eylül 2017, 02:06
Dev seferberlik

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Samandıra'ya giderek Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla görüştü. Yıldırım'ın Kocaman'a, "Camia ve taraftarın Beşiktaş maçında sizden beklentisini biliyorsunuz. Fazla söze gerek yok. Çıkın ve bu maçı kazanın. Size sonuna kadar güveniyorum" ifadelerini kullandı.

​BU SIRADAN BİR DERBİ DEĞİL
Yıldırım'ın Aykut Kocaman'dan sonra takım kaptanı Volkan Demirel ile de görüşme yaptığı öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım, "Volkan, bu sıradan bir derbi değil. Varınızı yoğunuzu ortaya koyun" dedi.

​YILDIRIM'A GALİBİYET SÖZÜ
Bu konuşmadan sonra Volkan Demirel'in, başkan Aziz Yıldırım'a, "Başkanım, geçen hafta kendimize geldik. Beşiktaş maçında da iyi futbolumuzu sürdüreceğiz. Siz hiç merak etmeyin" dediği bildirildi.

VOLKAN ARKADAŞLARINI TOPLADI
Bu görüşmelerin ardından Volkan Demirel'in takım arkadaşlarını topladığı ve Başkan Aziz Yıldırım'ın söylediklerini aktardığı öğrenildi. Aziz Yıldırım, hemen hemen her derbiden önce Samandıra'ya gidiyor.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah-Beyazlılar'ın Ümraniye'deki kampına misafir oldu. Orman'ın, Beşiktaş idmanını izlediği ve çalışmadan sonra teknik direktör Şenol Güneş ile bir toplantı yaptığı öğrenildi. Başkan bu görüşmede, "Kadıköy'de uzun zamandır kazanamıyoruz. Artık bu özlem bitsin" dedi.

​ZAFERLERİMİZİ TAÇLANDIRALIM
Orman sözlerine şöyle devam etti: "Şenol hocam, iki yıldır takıma müthiş bir değişim yaşattın. Oyun olarak da Süper Lig'in en kaliteli takımıyız. F.Bahçe galibiyetiyle zaferlerimizi taçlandıralım. Hep arkandayız"

​SEN MERAK ETME BAŞKANIM
Şenol Güneş'in başkan Fikret Orman'a, "Merak etme başkan. Beşiktaş olarak Kadıköy'de kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız... Müthiş bir oyuncu grubuna sahibim" yanıtını verdiği bildirildi.

QUARESMA DA OLDUKÇA İDDİALI
Kartal'ın yıldız oyuncularından Quaresma da idmanı ziyaret eden Orman ile bir süre sohbet etti. Portekizli yıldız, "Başkanım derbiye çok iyi hazırlandık. Kadıköy'de kazanacağız. Sana söz veriyorum" dedi.