Tarık Çamdal fiyatına Asamoah

Galatasaray çok uzun uğraşlar sonrasında Juventus’la el sıkıştı. 2014 yılında 4.7 milyon Euro’ya Tarık Çamdal’ı transfer eden Sarı-Kırmızılılar bu kez aynı rakama Asamoah’ı kadroya kattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2017 Güncelleme 01 Eylül 2017, 00:55
Tarık Çamdal fiyatına Asamoah

İÇİNDEKİLER

Ve beklenen bomba patladı... Galatasaray çok uzun süredir peşinde koştuğu Kwadwo Asamoah'ı kadrosuna kattı. Ganalı yıldızla günler öncesinde anlaşan Sarı-Kırmızılılar önceki gece geç saatlerde Juventus'la da el sıkıştı. Kwadwo Asamoah'ın birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek imzayı atması bekleniyor.

​CENK ERGÜN'ÜN BAŞARISI
Transfer profesörü Cenk Ergün maliyet açısından da çok önemli bir işe imza attı. Galatasaray'ın 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi için Juventus'a sadece 4.7 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

​YAPILAN ANLAŞMA 4 YILLIK
Oysa ki Sarı-Kırmızılılar çok değil üç yıl önce Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı alırken de aynı rakamı kasasından çıkarmıştı. Cimbom, Kwadwo Asamoah'la 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

2.5 MİLYON EURO KAZANACAK
YILDIZ futbolcuya 2.5 milyon Euro garanti ücret ödenmesi bekleniyor. Juventus formasıyla 130 resmi karşılaşmada oynayan Asamoah, sol bekin yanı sıra sol kanatta ve ön liberoda da görev yapabiliyor.