Oyuna izin vermeyeceğiz

Fikret Orman, Medel’in imza töreninde üzerlerine oynanan oyunlara izin vermeyeceklerini söyledi. Beşiktaş Başkanı, “Bizim kavgayla asla bir işimiz olmaz” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:27
Oyuna izin vermeyeceğiz

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Medel'in imza töreninde TFF'yi hedef aldı. Orman, Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlara müsade etmeyeceklerini ifade etti. İşte Orman'ın açıklamaları:

KAVGA ETMEYİZ
"Efendiliğimizle ve güzel oyunlarla biz dünyayı ayağa kaldıracağız. Bizim kavgayla asla işimiz olmaz. Herkes suçlu bir tek TFF suçlu değil. Herkes bizi TFF ile kavga ettirmeye çalışıyor. Beşiktaş'a verilen bu cezayı vicdanlara sığdırıbiliyor muyuz? Bunu düzeltmek federasyonun işi. Biz oyunumuzu sahada oynuyoruz.

ANCA TOZ ALIRLAR!
Ama Beşiktaş üzerine oynanan oyunu taraflı tarafsız herkes görüyor. Beşiktaş taştır, rüzgar taştan anca toz olur. Biz de bir avansla başlarız. Yan yana gelmeyen, el sıkmayanların bir anda kanki olmalarını herkes görüyor. Bizim genetiğimiz efendiliktir. Beşiktaşlılar'ı duyarlı olmaya çağırıyorum" "Beşiktaş taraftarı yapılan oyunları görecek zekadadır. Oyunlara gelmeyeceğiz. Federasyon ne yapıyor? Biz yönetiyoruz diyorsunuz ama ona, buna karışmıyorsunuz. Göreviniz ne? Ne yapıyorsunuz? Gündeminizde ne var? Bize anlatsınlar biz de ne yaptıklarını bilelim.

ZARAR GÖRÜYOR LAR
Kişilere değil kurumlara zarar veriliyor. Konyaspor da 5 maç ceza aldı, yazık günah. Başakşehir- Konya maçında ceza alan insanlar kupa maçı diye kupada da ceza alacaktı. Beşiktaş için de aynı şeyler geçerli"

BAZI YABANCI OYUNCULARI SATMAMIZ GEREKİR
Fİkret Orman Orkan'ın yatırım transferi olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, Gökhan Töre sakatlandığı için Lens'i aldıklarını vurgulayarak, "Asıl olarak 3 transfer yapacaktık ama 5 oldu. Takım kadrosu oldukça geniş ve oynamayacak bazı yabancı oyuncularımız var. Forma bulamayacak oyuncuları ya kiralayacağız ya da satacağız. Hemen hemen her mevkide iki 11 çıkabilecek kadro var. Transferde her an her şey olabilir" dedi.