Fener Valbuena ile güzel

Cagliari ile özel maçta karşılaşan Kanarya, ikinci yarıda oyuna giren Fransız yıldızın golüyle rakibini 1-0 yendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 00:00
Fener Valbuena ile güzel

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı özel maçta Serie A ekibi Cagliari'yi 1-0 yendi.

ÜRETKENLİK YOKTU
Sarı-Lacivertliler sahaya Kameni, Isla, Skrtel, Mehmet Topal, İsmail, Salih, Ozan, Dirar, Stoch, Alper, Van Persie 11'yle çıktı. İlk yarıda hücumda fazla üretken olamayan Fenerbahçe, Salih Uçan ve Miroslav Stoch'la yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

FRİKİKTEN ATTI
İkinci yarının başında oyuna giren Mathieu Valbuena hemen takımı hareketlendirdi. 61. dakikada Fransız yıldızın kullandığı serbest vuruş baraja çarparak yön değiştirdi ve ağlara gitti: 1-0. Kalan dakikalarda başka gol gelmeyince Fenerbahçe sahadan bu skorla galip ayrıldı.

SOL BEKTE TERCİH KÖYBAŞI
Aykut Kocaman, Sturm Graz maçındaki performansıyla eleştiri alan Hasan Ali Kaldırım Cagliari önünde kızağa çekti. Savunmanın solunda bu kez İsmail Köşbaşı görev yaptı. Tecrübeli futbolcuya taraftarlar da destek verdi. Son maçlarda yedek kalan Mehmet Topal ise dün önce stoper, sonra ön libero oynadı.

KADIKÖY'DE TARAFTARLARDAN VAN DER WİEL'E TEPKİ
Sürpriz bir şekilde yönetim tarafından affedilen Van der Wiel, Cagliari önünde 72. dakikada oyuna girdi. Fakat taraftarlar, kulübü FIFA'ya şikayet eden Hollandalı yıldızı ıslıkladı.

ELİF ELMAS SAHNE ALDI
Çok büyük umutlarla transfer edilen Elif Elmas dün özel izinle ilk kez Fenerbahçe formasını giydi. 45 dakika sahada kalan genç yıldız alkış topladı.