Ndiaye çılgınlığı

Başkent kulübüyle bir kez daha görüşecek olan Cenk Ergün’ün 7 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 15’lik teklifte bulunacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Temmuz 2017 Güncelleme 27 Temmuz 2017, 01:12
Ndiaye çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Orta alana yapmayı düşündüğü '8 numara' takviyesi için büyük çaba harcayan Galatasaray'da gündemin ilk maddesi Badou Ndiaye... Sportif direktör Cenk Ergün önceki gün Ankara'ya giderek Osmanlıspor ile masaya oturdu. Fakat Başkent kulübü, Ergün'ün yaptığı 5 milyon Euro+Ryan Donk ve Hakan Balta teklifini kabul etmedi.

OSMANLI TAKAS İSTEMİYOR
Osmanlıspor'un takas önerisine kesinlikle sıcak bakmadığı ve Ndiaye için 10 milyon Euro istediği öğrenildi. İlk görüşmeden olumsuz sonuç alan Galatasaray, Senegalli yıldız için ısrarını sürdürüyor. Cenk Ergün'ün bu hafta sonu bir kez daha Ankara'ya gideceği ve Osmanlıspor ile masaya oturacağı öğrenildi. Ndiaye'yi mutlaka kadroya katmak isteyen Galatasaray'ın bu kez 7 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 15 pay teklif edeceği gelen bilgiler arasında.

8 MİLYONA İŞ BİTER!
Osmanlıspor'un bu teklif karşısında nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu. Fakat Badou Ndiaye transferinin 7.5-8 milyon Euro civarında bir rakama bitebileceği konuşuluyor. Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci ikilisinin performansından hiç memnun olmayan teknik direktör Igor Tudor, orta alanın göbeğinde Ndiaye ve Fernando ikilisi oynatmanın planlarını yapıyor