Robben’e RVP taktiği

Sarı-Lacivertli kulüp Robben’in transferinde Van Persie’ye uygulanan stratejiyi uygulayacak. Robben’le, sonra ailesiyle ve kulübü Bayern ile sabırla temas kurulup görüşmeler yapılacak. Gerekirse eylül sonuna kadar bu strateji devam edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2017 Güncelleme 25 Haziran 2017, 01:57
Robben’e RVP taktiği

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona Mehmet Ekici, Nabil Dirar ve Valbuena transferleriyle başlayan, teknik direktörlük görevine de Aykut Kocaman'ı getiren Fenerbahçe bir başka yıldızın daha peşine düşmüş durumda. Jeremain Lens'ten olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe sağ kanat için Bayern Münih'in 33 yaşındaki Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in kadrosuna katmak istiyor. Bayern Münih ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Robben için Fenerbahçe Robin Van Persie transferinde olduğu gibi son derece sabırlı bir politika izleyecek. Fenerbahçe yönetimi önce menajeriyle, sonra Robben'le, ailesi ile ve Bayern Münih ile aralıklarla bıkmadan görüşecek ve teması hiç kesmeyecek. Gerekirse eylül sonu beklenecek ve Robben takıma kazandırılacak.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI ÇOK İYİ
Robin Van Persie'de bu strateji işe yaramış ve Hollandalı yıldız Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da Robben'e sıcak baktığı ve transferinin takıma güç katacağına inandığı ifade ediliyor. Robben geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergiledi. Bundesliga'da forma giydiği 26 maçta 13 gol atıp 11 asiste imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği 8 maçta da 3 gol ve 3 asisti bulunuyor.