72 milyona gidiyor

Menajeri Catio Balde transferi resmen açıkladı. Portekiz basınına konuşan Balde, “Bruma hafta sonu Galatasaray’da son maçına çıkacak... Almanya’ya gitmesi onun gelişimi için çok önemli” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mayıs 2017 Güncelleme 31 Mayıs 2017, 01:10
72 milyona gidiyor

İÇİNDEKİLER

Ve Galatasaray, Bruma'yı satıyor... Bir süredir Alman kulübü Leipzig'le pazarlık halinde olan Sarı-Kırmızılı yönetim hedefe ulaştı. Portekizli yıldızın menajeri Catio Balde de transferin bittiğini resmen açıkladı.Portekiz'de Antena 1 kanalına konuşan Balde, "Onun için inanılmaz bir adım olacak. İki kulüp ara- sında anlaşma sağlandı. Ama Galatasaray'la son bir maçı var" dedi. Bruma'nın adım adım gitmesi gerektiğini altını çizen Balde, "Türk futbolundan Almanya'ya Leipzig'e gitmesi onun gelişimi için önemli" ifadelerini kullandı.

İNANILMAZ OLACAK
Record ve L'equipe gazeteleri de Bruma'nın Leipzig'e transferini 'flaş haber' olarak duyurdu. İki gazete de Galatasaray'ın Alman kulübünden 18 milyon Euro alacağını duyurdu. Bu rakam aynı zamanda Sarı-Kırmızılı kulüp için rekor olacak. Cimbom 2011'de Arda TuranAtletico Madrid'e 13 milyon Euro karşılığında satmıştı.

YENİ SÖZLEŞME YAPMADI
Yönetimin yeni sözleşme teklifini geri çeviren Armindo Bruma sezon sonu serbest kalacağı için Leipzig'e satılıyor.