Advocaat: 4’te 4 yapalım kupayı alalım

7 maçtır yenilmeyen F.Bahçe’de Teknik Direktör Advocaat, “Son 4 lig maçını da kazanalım. Türkiye Kupası’nı da istiyorum” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2017 Güncelleme 13 Mayıs 2017, 01:46
Advocaat: 4’te 4 yapalım kupayı alalım

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, futbolcularıyla yaptığı toplantıda önemli ifadeler kullandı. Hollandalı çalıştırıcı, "Son maçlardaki performansınızdan memnunum. Ligde 4 maçımız kaldı. Sizden 4'te 4 bekliyorum" dedi. Bu sözler üzerine sarı- lacivertli oyuncular da hocalarına 4 maçı kazanacaklarının sözünü verdi.

SAVUNMACILARI UYARDI
Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası'nda da hata istemiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni sezonda sizinle olamayacağım. Kupada önemli bir yol katettik. Şampiyonluğa çok az kaldı. Bu kupayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı. Advocaat'ın Antalyaspor maçı öncesi özellikle savunma oyuncularına uyarılarda bulunduğu bildirildi. Hollandalı, Eto'o'ya özel önlem alacak.

EKSİK FENER ANTALYA'YI AĞIRLIYOR​
Süper Lig'de Fenerbahçe evinde Antalyaspor ile karşılaşacak. Kanarya'da geçen hafta Beşiktaş'a karşı kırmızı kart gören Josef de Souza ile Skrtel, bugün oynayamayacak. Sakatlıkları bulunan Şener ve Van der Wiel'in yanı sıra Fernandao ve Fabiano da Antalya maçında forma giyemeyecek.