Dönüşü muhteşem oldu

G.Birliği karşısında 1-0 geriden gelip 4-1 kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkaran Galatasaray, yapılan ağır eleştirilere rağmen maç fazlasıyla zirveye çıktı. Benfica ve F.Bahçe sınavları öncesi moral de depoladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2015 Güncelleme 18 Ekim 2015, 00:05

İÇİNDEKİLER

Aslan gibi döndü!.. Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriden gelip 4-1 kazananan Galatasaray maç fazlasıyla zirveye yükselmeyi başardı... Sezon başından bu yana çok ağır eleştiriler alan Sarı-Kırmızılılar böylece Trabzonspor, Gaziantepspor ve Başakşehir'den sonra Gençlerbiriği'ni de yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Bir ara istifası konuşulan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da krizden çok başarılı bir şekilde çıkarak camiada güven tazelemiş oldu. Dün özellikle ikinci yarıda Yasin Öztekin'in oyuna girmesiyle mükemmel bir futbol sergileyen Galatasaray, çarşamba günü oynanacak Benfica, pazar günkü Fenerbahçe derbisi öncesinde moral depoladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği galibiyeti sonrasında açıklamalar yaptı. Başarılı hoca, "İkinci yarıda böyle bir geri dönüş çok önemli. Futbolcularımı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

HAMZAOĞLU: GÜNDEMİMİZDE ŞU AN DERBİ YOK!
Önümüzdeki hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili soruları da yanıtlayan Hamzaoğlu, "Şu anda gündemimizde derbi yok. Çarşamba günü Benfica önünde sezonun en önemli sınavlarından birisini vereceğiz. Arena'da taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Sonra derbiye bakacağız" ifadesini kullandı. Gecenin yıldızlarından Yasin Öztekin'i öven başarılı teknik adam, "Harika bir oyun sergiledi. Galibiyette payı büyüktü" dedi.