Yüksek gerilim

Adalı'nın adaylığını açıklaması 9 Haziran'daki kongre öncesi tansiyonu yükseltti. Başkan Orman, "Herkes eteğindeki taşları döksün" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 01:41
Yüksek gerilim

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta 9 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Serdar Adalı'nın adaylığını açıklaması tansiyonu yükseltti. Seçimle ilgili açıklamalar yapan Adalı, "Futbol takımınız güçlü ve başarılı olursa, kombine ve forma satarsanız rakiplerle mücadele edersiniz. Biz borçlarımızı bu şekilde ödeyeceğiz" diye konuştu. Hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyleyen Serdar Adalı, "Makam ve mevki beklentimiz yok" ifadesini kullandı.

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN!
Adalı'nın bu sözleri sonrasında Başkan Fikret Orman'dan açıklamalar geldi. Adalı'nın adaylığının hayırlı olmasını dileyen Orman, "Sonuçta kazanan Beşiktaş olacak. Allah herkesin yolunu açık etsin. Biz zor günlerde göreve gelip birleştirici olduk. Herkes eteğindeki taşları dökmeli. Bizimle ilgili sorunları olanları, hizmetlerimizi beğenmeyenleri bir dinleyelim" dedi.

ORMAN'IN 5 iSMi BELLi OLDU

Başkan Fikret Orman, seçime az bir süre kala listesini şekillendirmeye başladı. Alınan bilgilere göre Orman'ın yeni oluşturacağı yönetimde Muzaffer Nasıroğlu, Hasan Gürsoy, Ahmet Nur Çebi, Yalçın Yılmaz ve Metin Albayrak kesin olarak yer alacak.
Fernandes görüşme odasına!