Yarı final kesmez

Schalke maçı öncesinde Terim, "Eğer Schalke'yi elersek çeyrek final de bizi mutlu etmeyecek hatta yarı final de kesmez. Artık finale yürümemiz gerekiyor" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2013 Güncelleme 20 Şubat 2013, 01:03
Yarı final kesmez

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Hamit Altıntop, Şampiyonlar Ligi oynayacakları Schalke 04 maçı öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Tur için umutlu konuşan Terim, "İlk hedefimiz son 16'ydı, hepimizin dileği ve hedefi buydu. Bizim olduğumuz yerde kimse ümidini kesmedi, çıtayı yüksek tuttu. İnşallah 8'e kalırız. Çeyrek final de bizi mutlu etmeyecek, artık finale yürümemiz gerektiğini düşüneceğiz. İnsan hayal etmediği sürece başarılı olamaz, bunun için çaba sarfetmeli. Tecrübeme göre Schalke'yi geçersek hiçbir Galatasaraylı yarı finalle mutlu olmaz. Drogba ve Sneijder'in gelişi bunu tetikliyor, bu iki oyuncu sanki 10 senedir Galatasaray forması giyiyor gibi" dedi.

BAŞARISIZLARA SORUN!
Geçen gün bir şey okudum; başarı tamamen şans işidir. İnanmazsanız başarısızlara sorun... Kurayı çektiğimizden bugüne kadar, gerek Alman gerekse yerel basımızda 2 rakibi de ifade eden birçok analiz yapıyoruz. Öyle bir hale getirdik ki; sanki Galatasaray en kolay maçını oynayacak. Bunu yapmak bir iyilik değil.

SCHALKE YENiLGiSiZ BiR EKiP
Schalke grubununda yenilmemiş bir takım. Schalke karşısında gol yemeden alacağımız her sonuç iyi bir sonuçtur. Schalke'de çok sakat olduğu söyleniyor. Biz, Schalke'yi izliyoruz ancak bir türlü bu 7-8 eksiği bulamıyoruz. Baros'u kaybettik, Ujfalusi, Elmander sakat, Eboue kupadan sakat geldi. Eksik bizde de çok.

DROGBA VE SNEIJDER...
Drogba ile Sneijder dünya çapında iki isim ama eksikleri var. Sneijder önemli, zeki ve teknik bir oyuncu. Her geçen gün daha iyi olacaktır. Sneijder ve Drogba'nın performansı yükselecek. Sneijder ve Drogba'nın katılımı ile daha güçlendik. Drogba'nın 11'de oynayıp oynamayacağına son idmanda bakacağız.

ÇOK iYi HAZIRLANDIM!
Teknik direktörlerin formu da çok önemli. Allaha şükür ben iyiyim, ben de maça çok konsantreyim. Benim de formda olmam çok önemli tabii ki. Her türlü hazırlığımızı yaptık. Olabilecek her türlü hadisenin şimdiden hazırlığımızı yaptık. Bakacağız, Schalke karşısında göreceğiz ne kadar formdayız. Hep birlikte göreceğiz.