Fenerbahçe, Lille'e elenip Avrupa Ligi'ne 2. turda veda ederken, maçtan sonra yine benzer şeyler konuşuldu. Ligde en son Bursaspor'la oynanan lig maçında takımı 2-1 galipken 70. dakikada sahanın en iyilerinden Daniel Güiza'yı çıkarıp Semih'i sokan teknik direktör Christoph Daum, takımının 3-2 yenilmesine engel olamamıştı. Dün geceki maç da Bursa sınavının adeta kopyası gibiydi.
KÖTÜ SERİ SÜRÜYOR Devreyi 1-0 önde kapayan F.Bahçe, 2. yarıda kalesinde tehlikeler yaşasa da rakip defansı zorluyordu. Ta ki Daum'un 74'de 'sakatlık' işareti yapan Güiza'yı çıkarıp yerine Cristian'ı alması sonra da Semih'i soktuğu ana kadar. Kanarya, bu dakikadan sonra defansa çekilip rakibe teslim olurken, 85'te yediği golle "Elveda Avrupa" dedi. Lille'le 1-1 berabere kalan F.Bahçe, kanamama serisini 6 maça çıkarmış oldu.
SÜPER BÜCÜR Emre Belözoğlu, dün gece Lille karşısında Fenerbahçe'deki kariyerinin en muhteşem maçlarından birini oynadı. Sahada inanılmaz bir hırs ve kazanma arzusuyla mücadele eden Emre, süper futbolunu golle süsledi ama bu gol sarı-lacivertli takıma turu getirmeye yetmedi. Milli futbolcu, bu sezon Avrupa'daki ilk sayısını kaydetti.