Fenerbahçe asrın transfer bombasını patlatmak için harekete geçti. Daha önce Robinho ve Diego’yu ‘genç oldukları için çekince nedeniyle’ transfer etmeyen ve bu oyuncuları şimdi Juventus ve M.City’de hayran hayran izleyen Aziz Yıldırım aynı hataya düşmemek için büyük bir risk almaya hazırlanıyor
Yeni 'Ronaldinho' 20 yaşındaki Dentinho ile yeni 'Ronaldo' 17 yaşındaki Neymar'ı transfer etmek için gizliden bir plan devreye sokuldu. Corinthians ile sözleşme imzalayan ve boşa çıkmak için 36 milyon euro bonservis bedeli istenen Dentinho için 15 milyon euro'yu gözden çıkaran Aziz Yıldırım, Brezilya ekibine artı olarak Roberto Carlos'un transfer haklarından vazgeçmeyi de önerdi. Edu Dracena transferi nedeniyle yakın bağlar kurulan Santos kulübüyle de Neymar'la ilgili transfer görüşmelerine başlandı.
17 yaşındaki Neymar'ı şu anda R.Madrid, Barcelona ve M.United gibi devler istiyor. Fakat futbolcu 18 yaşından küçük olduğu için transfer hakkı yok. Önce Neymar'ın ailesini ikna etmek için Brezilya'da bulunan dostlarını devreye sokan Yıldırım, Santos ekibiyle de ön anlaşma yaparak Neymar'ın haklarını satın almayı planlıyor. Genç futbolcunun 18 yaşına gelene kadar da Santos'ta futbol oynamaya devam etmesi sonra de Türkiye'ye gelmesi düşünülüyor.