Cenk Tosun’a Miami’de süper lüks Kartal yuvası

Caner Erkin’den sonra Cenk Tosun da ABD’den daire satın alıyor Yıldız golcü 1.5 milyon Dolar ödeyip Porsche Miami Towers’da takım arkadaşına komşu olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 02:13
Cenk Tosun’a Miami’de süper lüks Kartal yuvası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldız ismi Cenk Tosun, takım arkadaşı Caner Erkin'in izinden gidiyor. Milli futbolcu, Caner Erkin'in yönlendirmesi ve tavsiyesiyle ABD'nin Miami kentinden daire satın almaya karar verdi .



GERİ SAYIM BAŞLADI
Cenk Tosun'un satın alma işmlerleri için girişimlere başladığı ve ultra lüks daire için ödeyeceği paranın da 1.5 milyon Dolar olduğu öğrenildi. Cenk Tosun'un alacağı daire Porsche Miami Towers'da bulunuyor. Sahilin hemen kenarında yer alan rezidans dairede neredeyse yok yok.

HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
Rezidans'ın otoparkında asansör sistemi kullanılıyor. Hayatı kolaylaştırıcak her türlü teknoloji düşünüldmüş. Miami, ABD'de yabancıların en çok gayrimenkul satın aldığı yerlerden birisi olarak biliniyor. Aynı zamanda bir tatil merkezi.


PORSCHE Miami Towers'da her türlü teknoloji var. Otoparkında asansör sistemi kullanılıyor. Bu yüzden oto park etmek orda bir sorun değil.

CENK TOSUN'A CANER TAVSİYE ETTİ
Caner erken Porsche Miami Towers'dan aldığı daireyi Cenk Tosun'a ısrarla tavsiye edince, milli futbolcu ultra lüks daire ile ilgilenmeye başladı. En sonunda satın almaya karar verdi. Diğer Beşiktaşlılar da sıraya girebilir!

Halil ÇİLİNGİR