Aşk tablosu

Evini pahalı tablolarla süsleyen Mesut Özil’in sanat aşkı nişanlısı Amine Gülşe’ye de bulaştı. Ünlü bir ressamdan dersler alan Gülşe, resim çizmeye başladı. Güzel oyuncu, evlenince yuvasının duvarlarını kendi çizdiği tablolarla süsleyecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2017 Güncelleme 12 Kasım 2017, 01:06
Aşk tablosu

İÇİNDEKİLER

Hayatını Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'le birleştirecek olan Amine Gülşe'den nişanlısına sanatsal jest… Resme merak saran güzel oyuncu, aşkına özel bir tablo yapmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu, sanata olan tutkusuyla bilinen nişanlısına özel yağlı boya tablo yapmak için uzun süredir Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nde görevli bir hocadan ders alıyor. Hobisini geliştirip sevdikleri için tablolar yapmayı planlayan ünlü oyuncu, nişanlısına özel yapacağı ilk eseriyle de evlendikten sonra evlerinin duvarını süslemeyi planlıyor.



EL EMEĞİ GÖZ NURU JEST
İngiltere'deki 150 milyon TL'lik malikanesini Osmanlı tablolarıyla donatan Özil'le 2018'in ilk aylarında evlenecek olan Gülşe'nin eserinde aşkından ilham alacağı öğrenildi. Özil'le aşklarını resmedecek olan güzel oyuncu, el emeği göz nuru hediyesiyle nişanlısının gönlünü bir kez daha fethedecek. Boş zamanlarını değerlendirmek için resim yapmaya başlayan Gülşe'nin ilk eserini nişanlısına hediye edecek olması da "Amine Gülşe ile Mesut Özil'in tablo gibi aşkı böylece ölümsüz hale gelecek" dedirtti.

ÖZİL'İ MESUT EDECEK
Nişanlısına doğum günü için 30 bin TL'lik Osmanlı işi kehribar tesbih hediye eden Gülşe, aşkından ilham alarak yapacağı tabloyla futbolcuyu bir kez daha mesut edecek.

Takvim ÖZEL