Gurur tablosu

Yıldız futbolcu Mesut Özil, Londra’da 141 milyon TL’ye aldığı malikanenin kapılarını açtı. Eşyalarını Türkiye’den aldığını söyledi. Salonundaki Osmanlı eserlerini ve Sultan III. Selim’in tablosunu gösterdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2017 Güncelleme 28 Eylül 2017, 02:14
Gurur tablosu

İÇİNDEKİLER

Arsenal'in Alman yıldızı Mesut Özil, İngiltere'deki evinin kapılarını açtı. Lüks evin bütün detaylarını anlatan 28 yaşındaki Özil, evde kullanılan birçok eşyanın Türkiye'den getirildiğini belirtti. Duvarlarındaki Osmanlı eserlerini sergiledi. Haftada 140 bin euro kazanan yıldız futbolcunun 35 milyon euro (yaklaşık 141 milyon TL) değerindeki Londra'daki malikanesi görenleri büyülüyor. Malikanede sekiz yatak odası, bir yüzme havuzu, güzellik salonu ve bir de sinema salonu bulunuyor. Garajda da Mercedes marka bir otomobil ve cip var. Mesut Özil, dekorasyonuna nişanlısı Amine Gülşe'nin de katkı sağladığı malikanedeki birçok eşyanın Türkiye'den getirildiğini söyledi. Duvarlarında Osmanlı eserlerine de yer veren yıldız futbolcu, salonundaki Sultan III. Selim'in tablosunu gösterdi. Özil, soyunma odasının da kapılarını açtı. Ünlü topçu, ayakkabı tutkusunu gözler önüne serdi.




'İLİŞKİMİZ GÜZEL GİDİYOR'
Güzel oyuncu Amine Gülşe, ayakkabı perakende zinciri Deichmann'ın reklam yüzü oldu. Yapılan defile sonrası gazetecilerin karşısına geçen Gülşe, hafta içi geçirdiği apandist ameliyatı hakkında, "Evde otururken bir anda ağrı tuttu. Annem hemen acile götürdü. Sonrasında operasyon geçirdim. Mesut yurt dışında olduğu için gelemedi, haber alır almaz telefonla aradı" dedi. Önümüzdeki yaz Özil ile dünya evine girmesi beklenen oyuncu, evlilik sorularına da, "Biliyorsunuz özel hayatımı göz önünde yaşamayı sevmiyorum. Her şey yolunda, ilişkimiz güzel gidiyor" şeklinde cevap verdi.

Aydın HAMZA