'Güzide' nispet

Güzide Duran ve boşanacağı iddia edilen eşi Adnan Aksoy, önceki gün el ele objektiflere takıldı. Mutluluk pozu veren çift, adeta dedikoduculara nispet yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Temmuz 2017 Güncelleme 07 Temmuz 2017, 00:00
’Güzide’ nispet

İÇİNDEKİLER

Eski manken Güzide Duran'la mimar eşi Adnan Aksoy'dan boşanma iddialarına jet yanıt… Geçtiğimiz günlerde Duran'ın 2008 yılında nikah masasına oturduğu iki çocuğunun babası işadamı Adnan Aksoy ile evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Evlendikten sonra ABD'ye yerleşen eski mankenin eşiyle arasındaki sorunları çözemediği için de çocuklarını alarak New York'tan İstanbul'a döndüğü konuşuluyordu.

DÜŞMAN ÇATLATTILAR
Geçtiğimiz hafta İstanbul'da objektiflere yansıyan Duran, çok gergindi. Ancak eşi Adnan Aksoy'un soluğu yanında almasıyla eski modelin keyfi yerine geldi. İkili, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Boşanma haberlerine inat neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü çift, birlikte mağazaları dolaştı. Adeta düşman çatlatan ikili, kısa bir alışveriş turunun ardından bir restorana geçip baş başa yemek yedi.

ÖPÜCÜK YAĞMURU
Birbirleri ile sürekli şakalaşan 9 yıllık evli çift, sık sık kahkaha atarak da mutluluklarını herkese bir kez daha gösterdi. Yemek boyunca eşini öpücük yağmuruna tutan Adnan Aksoy, AVM'de dolaşırken de eşi Güzide Duran'ın elini bir an olsun bırakmadı. Boşanmanın eşiğine geldiği ve "Eylül'e kadar Türkiye'de kalıp ne yapacağıma karar vereceğim" dediği iddia edilen Güzide Duran'la eşinin bu mutlu halleri ise dedikodulara son noktayı koydu.