Prensesi paraladı

Hindistan’ın eski Haydarabad Nizamı Bereket Şah’ın üçüncü eşi Manolya Onur ateş püskürdü. Şah’ın ilk karısı Esra Birgen’e gözdağı verdi: “Kendini prenses zanneden o kadından hakkımı çatır çatır alacağım!”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:00
Prensesi paraladı

İÇİNDEKİLER

Eski Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Şah'ın mal varlığı, ilk eşi Esra Birgen'le üçüncü eşi Manolya Onur'u yine birbirine düşürdü. Manolya Onur, önceki gün Bebek sahilinde sabah yürüyüşü yaparken objektiflere takıldı. Birgen'i topa tutan eski Türkiye güzeli, Hindistan-Türkiye hattında yıllardır devam eden 4.5 milyon dolarlık nafaka kavgasının fitilini bir kez daha ateşledi. "80 yaşında kendini prenses zanneden o kadından çatır çatır her şeyi alacağım" diyen Onur, "Kızım Nilüfer yedi yıl boyunca babasını aradı. En sonunda geçtiğimiz ay Suadiye bir apartman dairesinde makinaya bağlı olarak bulduk. 40 yıl önce eski eşimden boşanan Esra Birgen'den kızımın hakkını alacağım. Şah'ı bir apartman dairesinde bakıcılara bırakmış kendisi de dünyayı geziyor" diye konuştu. Kızının psikolojisinin bozulduğunu belirten Manolya Onur sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kadın menfaaat peşinde. Eşimden imza alırız diye korkuyor o yüzden bizden yerini gizliyorlar. Beni ikinci sınıfa düşürdü. Bütün sarayları talan etti. Sürekli ben "Türk prensesiyim" diye kendini yurt dışındaki gazetelere haber yaptırıyor. Yahu be kadın sen paranın içinde yüzüyorsun zaten kızımın rızkını niye çalıyorsun! Çatır çatır alacağım hepsini. Gerekirse bağışlayacağım ama o parayı yedirmeyeceğim."


Bereket Şah, Alzheimer hastalığı ile mücadele ediyor.


HAYATI BAL KABAĞINA DÖNDÜ!
Türkiye eski güzeli Manolya Onur, 1990 yılında Bereket Şah'la evlendi. Dört yıl süren bu evlilikte sarayda yaşadı, paha biçilmez mücevherler taktı, bir de kız çocuğu sahibi oldu. Şah, belinden ameliyat olduktan sonra 1.5 yıl felçli kalan eşini başka kadınlarla aldattı. Onur, yıllardır kızı Nilüfer'in nafakasını almak için mücadele ediyor.


Esra Birgen

Esra Birgen'i daha önce kızı Nilüfer'i babasının mirasından men etmeye çalışmakla suçlayan Onur, "Onun tek amacı Hindistan'daki Çırağan Sarayı'nı almak" demişti. İddiaları yalanlayan Birgen, "Eşime ait malları onun isteğiyle geriye aldım" sözleriyle kendisini savunmuştu.



Aydın HAMZA