Mali klasiği!

Sürekli kendinden küçük güzellerle aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil, kuralını bozmadı. 60 yaşındaki şovmen, önceki gün bu kez kendisinden 31 yaş küçük Tuğçe Sarıkaya ile yakalandı. Mali, bu da yetmezmiş gibi çirkin esprilerine yenisini ekledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2017 Güncelleme 26 Mayıs 2017, 00:00
Mali klasiği!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının çapkın isimlerinden Mehmet Ali Erbil'in uslanmaya niyeti yok… Bugüne kadar hep kendinden küçük güzellerle birlikte olan 60 yaşındaki şovmen, kural bozmadı. Erbil, önceki gün de 29 yaşındaki model Tuğçe Sarıkaya ile Akmerkez'de objektiflere yakalandı. Çapkın şovmenin koluna girmiş barkovizyonu izleyen Sarıkaya, habercileri görünce panikledi. Bir anda Mali'nin yanından uzaklaşan güzel modelin tepkisine deneyimli çapkın, oldukça şaşırdı. Durumu bozuntuya vermeyen ünlü sunucu, "O nasıl bir refleks kızım? Ay kıyamam sana, gördün mü bak çektiler" diyerek kız arkadaşına takıldı.

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMEZ
İşi espriye vurup durumu kurtarmaya çalışan Mehmet Ali Erbil'in imdadına hayranları koştu. Sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Erbil, bu sayede basın mensuplarının sorularını da duymazlıktan geldi. Ünlü şovmen, sevenlerine de "Aaa nereye öyle? Teşekkür edip gitmek yok. Barkovizyodaki fotoğraf dönsün Tuğçe'yi görelim" diyerek sevenlerini bekletti. Hayranlarıyla birlikte Tuğçe Sarıkaya'nın fotoğraflarının yer aldığı barkovizyona bakan Erbil, sevenlerine de "Gördünüz mü Tuğçe'yi?" diyerek de genç aşkının reklamını yaptı! Ardından baş başa sinemaya giden ikiliden çapkın sunucu, AVM çıkışında "Konulu film izledik" diyerek bugüne kadar defalarca yaptığı belden aşağı ve çirkin esprilerine de bir yenisini daha eklemiş oldu.

31 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ
Objektiflere yakalanınca bozuntuya vermeyen Mali, gülerken Tuğçe Sarıkaya kısa süreli şok yaşadı. AVM'de çapkın şovmenle kol kola yürüyen 29 yaşındaki model, gazetecileri görünce hemen Mali'nin yanından uzaklaştı.

Halil ÇİLİNGİR