Demir attım yalnızlığa

6 yıllık eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açan Ebru Gündeş, inzivaya çekiliyor. 75 milyonluk yalısından taşınıp İstanbul dışına yerleşecek olan sanatçının tek kuruş tazminat istemediği de iddia ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2016 Güncelleme 26 Eylül 2016, 00:00
Demir attım yalnızlığa

İÇİNDEKİLER

ABD'de tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab'dan boşanmaya karar veren Ebru Gündeş, sessizliğini bozdu. Ünlü işadamının 17-25 Aralık kumpas soruşturması kapsamında Mart'ta ABD'de gözaltına alınmasının ardından inzivaya çekilen Gündeş, dün yaptığı açıklamayla boşanacağını doğruladı. Eşine avukatları aracılığıyla boşanmak istediğini ileten ünlü sanatçı, Zarrab'ın basın açıklamasından sonra "Reza Bey gerekeni söylemiş, kararım doğrudur" dedi. Zarrab'la 6 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Ebru Gündeş'in bu kararı 5 yaşındaki kızları Alara için aldığı öğrenildi.

TALEBİ YOK...
Eşinin tutuklandığı dönemde "Kızımın yaşadığımız kötü günlerden etkilenmesini istemiyorum" diyen Gündeş'in boşanırken hakkında "İran'a yönelik yaptırımları ihlal ettiği" iddiasıyla 75 yıl ceza istenen Reza Zarrab'tan kızı ve kendisi için hiçbir maddi talepte bulunmayacağı da iddia edildi. Ünlü işadamının kendisine hediye ettiği ve sonrasında geri aldığı Kanlıca'daki 25 milyon dolarlık (yaklaşık 75 milyon lira) tarihi ikiz yalıda kızıyla birlikte yaşayan Gündeş'in boşanmanın ardından yalıdan taşınacağı da iddialar arasında. Hatta ünlü şarkıcının yardımcılarına kendisine İstanbul dışındaki Zekeriyaköy ve Beykoz gibi yerlerden villa bulunması için talimat verdiği de söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasından ayrılma kararı alan ünlü şarkıcının içinde bulunduğu kötü günleri atlatana kadar inzivaya çekileceği de konuşulanlar arasında… Bu dönemde yalnızca sahne çalışmalarına ağırlık verecek olan Ebru Gündeş, "Sen yoluna, ben yoluma" dediği eşinden olan kızı Alara ile hayatında yeni bir sayfa açacak… Reza Zarrab'la yaptığı 3. evliliği de sona ermek üzere olan ünlü sanatçının "Bir daha asla evlenmem" dediği de söyleniyor.