Edep kavgası!

Pelin Elgin, eşi Mustafa Elgin ile aşk yaşayan Özlem Yıldız'a 'Ezik, utanmaz' diye çıkıştı. Ünlü sunucu ise 'Edepli, edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder' yanıtı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 02:08
Edep kavgası!

İÇİNDEKİLER

Özel hayatı ve yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Özlem Yıldız, yine kavgaya tutuştu... Kavga, ünlü sunucunun aşk yaşadığı iş adamı Mustafa Elgin'in eşi Pelin Elgin'in sosyal medyadaki sözleriyle çıktı. Elgin, Yıldız'a şöyle seslendi: "Dedikodumu yaparsan o TV dediğin şeyi anca evinin duvarında görürsün. Yaptığın rezilliklerden utan. Sen ne utanmaz, ne yalancı, ne zavallı bir yaratıksın. Bela oldun, başıma ezik!"

OLAY ADAM KONUŞTU

Pelin Elgin'in sözlerine ünlü sunucudan Mevlana'ya ait şu sözle yanıt geldi: "Edepli, edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder." Öte yandan iki kadın arasındaki kavganın nedeni Mustafa Elgin ise şu yorumu yaptı: "Özlem Hanım'la şu an ilişkim yok ama bir anne olarak ona böyle sözler söylenmesi beni vicdaden rahatsız ediyor. Eşimle de boşanma davam sonuçlanmak üzere. Kendisinin de benimle ilgili bir derdi varsa benimle çözsün, Özlem Hanım'la değil."

HALİL ÇİLİNGİR