Acı ayrılık

Aylardır ayrılacakları konuşulan Çağla Şikel ile Emre Altuğ, dün boşanmak için resmen dava açtı. Çok üzgün olduklarını söyleyen çift, 'Evliliği bitirmek çok acı' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2015 Güncelleme 07 Ocak 2015, 00:59
Acı ayrılık

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden Çağla Şikel ve Emre Altuğ, 2015'in ilk ayrılık haberine imza attı... Uzun süredir boşanacaklarına dair dedikodular çıkan ünlü çift, bu söylentileri yalanlıyordu. Ancak 2015'e de ayrı giren Çağla Şikel ve Emre Altuğ, dün şu ortak açıklamayı yaparak resmen boşanacaklarını duyurdu: "Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıllık süren evliliğimizde yol ayrımına girdik. Biz, büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik ancak şimdi anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda her zaman birbirimizin yanında olacağız. Beraber geçirdiğimiz değerli yıllar için birbirimize minnettarız."

YAYIN YASAĞI KOYDURDULAR
Evliliğin ihanet yüzünden bitmediğinin altını çizen
Çağla Şikel, ayrılığın çok acı verici olduğunu söyledi. Bu arada avukatları da ortak olan çift, çocuklarının zarar görmemesi için boşanma davasıyla ilgili yayın yasağı koydurdu.