Eliz takipte

Murat Boz'un kendisini aldattığı için terk ettiği Eliz Sakuçoğlu, eski aşkını takibe aldı. Bodrum ve Alaçatı'ya giden Eliz, Boz'u barışa ikna edemedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2014 Güncelleme 07 Ağustos 2014, 02:03
Eliz takipte

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Eliz Sakuçoğlu ile Murat Boz cephesinden yeni haberler var. Yakışıklı popçunun, kendisine ihanet ettiği için terk ettiği Sakuçoğlu, Boz'u takip ederken James Bond'u bile solladı. Eliz Sakuçoğlu, eski sevgilisinin Bodrum'da olduğu dönemde arkadaşlarıyla soluğu hemen burada aldı. Ancak Eliz Sakuçoğlu'yla karşılaşmak istemeyen Murat Boz, bavulunu toplayıp Alaçatı'ya gitti.

'SİL BÜTÜN FOTOĞRAFLARIMI'
Sakuçoğlu da deniz uçağına atladığı gibi Alaçatı'nın yolunu tuttu. Arkadaşlarından Murat Boz'un nerede olduğunu öğrenen Eliz Sakuçoğlu, önceki gece soluğu eski aşkının eğlendiği mekanda aldı. Yakışıklı şarkıcı ise Sakuçoğlu'nu görünce hemen mekanı terk etti. Eski sevgilisinin takibinden bıkan Murat Boz da Çeşme'deki mekan yetkililerine "Benim burada olduğumu Eliz'e söylemeyin; Eliz de gelirse bana haber verin" ricasında bulundu. Bu arada instagram'da eski aşkıyla olan tüm fotoğraflarını silen Boz'un Sakuçoğlu'na da aynı şeyi yapmasını söylediği öğrenildi.

İHANET İDDİASI BİTMİYOR
Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden olan Murat Boz'u oyuncu Engin Öztürk'le aldattığı iddia edilen Eliz Sakuçoğlu'nun adı Kenan İmirzalıoğlu ile de anıldı. İddialara göre; ortak arkadaşları aracılığıyla Öztürk ve İmirzalıoğlu ile aldatıldığını öğrenen Boz, hiç düşünmeden Eliz defterini kapattı.