Uslan'mıyor

2012 yazında Çeşme'de çekilen alkollü halleriyle olay olan Nurseli İdiz, önceki ay yine Çeşme'de küfelik olmuştu. İdiz, bu kez de Bodrum'da alkolü fazla kaçırdı!...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2013 Güncelleme 03 Ağustos 2013, 00:00
Uslan’mıyor

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Türkiye'nin en büyük yıldızlarından biri olan Nurseli İdiz; uslanmak bilmiyor. 2012 yazında Çeşme'de çekilen alkollü fotoğraflarla gündem olan İdiz, bu olayın ardından alkol tedavisi göreceğini açıklamıştı. Ancak sözünde durmayan Nurseli İdiz, önceki ay yine Çeşme'de aşırı alkollü bir halde objektiflere takıldı.

8 SAAT BOYUNCA İÇTİ!
Ünlü oyuncu, alkolün pençesinden bir türlü kurtulamadı. 1 yıl arayla aşırı alkollü bir halde çekilen fotoğraflarını umursamayan Nurseli İdiz, önceki gün de Bodrum'da yine aynı haldeydi. Saat 16.00 civarında Gümüşlük'teki bir mekana tek başına giden İdiz, arka arkaya içki kadehlerini devirdi. Mekandan tam 8 saat sonra çıkan ünlü oyuncu, yine ayakta duramıyordu. 2 erkek arkadaşının güçlükle taşıdığı Nurseli İdiz, bir ara buna rağmen yere yapıştı. Arkadaşları tarafından ayağa kaldırılan oyuncu, sokakta yarı baygın bir halde yürüdü. Nurseli İdiz'in bu halleri, etraftaki herkesi üzdü.

ÇÖKÜŞ 3
2012'ye alkollü görüntüleriyle damga vuran Nurseli İdiz; önceki ay da yine Çeşme'de aynı şekilde yakalandı. Önceki gün de Bodrum'da ayakta bile duramaz bir halde görüntülenen Nurseli İdiz'in 3. kez bu şekilde görüntülenmesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz annesine sahip çıkacağını söyleyen Canan Elif İdiz'in neden oyuncunun yanında hiç görünmediği merak konusu oldu. İddiaya göre; Elif İdiz, ne yaptıysa annesini alkolden vazgeçiremeyince ünlü oyuncuyla ilişkisini kesti.

HALİL ÇİLİNGİR