Dallas!

Şahnaz Çakıralp ile Murat Öncel'in kavgasına eski eş Banu Açıkalın da karıştı: Şahnaz'a üzülüyorum. Murat Bey için 'eş parası yemez' diyemem!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2011 Güncelleme 25 Kasım 2011, 09:41
Dallas!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Şahnaz Çakıralp ile kendisinden 16 yaş büyük Prof. Dr. Murat Öncel, Dallas'ı yeniden çekiyor! Eşine boşanma davası açan Çakıralp, profesörle ilgili çarpıcı iddialarını sürdürdü. Prof. Dr. Öncel'in kendisini tehdit ettiğini söyleyen oyuncu; eşinin parasında gözü olmadığını; "Zaten evlendikten sonra Murat Bey benim evime yerleşti, onun beş kuruş parasını istemem" diyerek açıkladı.

'KIZLARINI BİLE YOK SAYDI'
İddialara profesör yanıt verdi: "Maddi durumum ve kariyerim ortada. Bu açıklamaları fotoğrafının basında çıkmasını isteyenler yapar." Taraflar birbirlerini suçlarken kavgaya damgayı Öncel'in eski eşi Banu Açıkalın vurdu: "Şahnaz'a üzülüyorum. İki çocuğumun babası için 'Eşinin parasını yiyen bir adam değildir' diyemem! Kızlarını düğününe bile çağırmadı. Onları arayıp sormadı. Şahnaz'dan ayrıldıktan sonra evlatlarını aramaya başladı."

ESKi EŞ iNTiHARI DOĞRULADI
Banu Açıkalın, sarf ettiği bir cümleyle Prof. Dr. Murat Öncel'in Şahnaz Çakıralp ile kavga ettiği dönemde intihar girişiminde bulunduğu iddialarını doğrulamış oldu:

"Murat Bey intihar ettiğinde çirkin şeyler yaşandı. Beni hastaneye almadılar. Eğer; mahkemede şahitlik yapmam istenirse ilahi adalet için doğrunun
yanında olacağım."



RAHŞAN GÜL