Mezar kazıcılar

FETÖ’nün gerçek yüzünü gören gazeteci Maximilian Popp, Alman Der Spiegel’de çıkan son yazısında ‘gazeteci’ kılığındaki örgüt üyelerinin maskesini düşürdü. Batı’da “demokrat” olarak algılanan Ekrem Dumanlı ve Yavuz Baydar gibi isimlerin her türlü manipülasyonu yapabilen ‘mezar kazıcıları’ olduğunu anlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 02:17
Mezar kazıcılar

İÇİNDEKİLER

DHKP-C ve PKK'dan sonra FETÖ üyelerine de kucak açan Almanya'da bir kişi gerçekleri anlatmaya karar verdi. FETÖ'nün gerçek yüzünü bilen gazeteci Maximilian Popp, Alman Der Spiegel dergisinde yayınlanan son yazısında bazı gazetecilerin maskesini düşürdü. Batıda "demokrat" olarak algılanan bu isimlerin ipliğini pazara çıkaran Der Spiegel, 'Türk basınının mezar kazıcıları' başlığını attı.

HEPSİ TETİKÇİLİK YAPIYOR
Derginin haberinde, "Batı'da genel olarak Fetullah Gülen Tarikatı'nın ve sözde liberal Türk gazetelerinin ülkedeki gelişmelerdeki sorumluluğu görmezden geliniyor" denildi. Ardından FETÖ'nün, tetikçileri Ekrem Dumanlı ve Yavuz Baydar aracılığıyla gazetecilere attıkları iftiralar hatırlatıldı ve tetikçilik yaptıklarına dikkat çekildi. Yazıda şu ifadelere yer verildi: "Zaman yazarları, ABD ve Avrupa'daki hayranlarına karşı hiçbir zaman hesap vermek zorunda kalmadılar. Hatta Dumanlı'yı demokrat görüp, Avrupa Parlamentosu'nda basın özgürlüğü hakkında konuşturdular. Dumanlı, Zaman'ın yıllarca gazetecileri terörist ilan etmesiyle ilgili tek kelime etmiyor."




Yavuz Baydar, Avrupa'da FETÖ propagandası yapıyor.