Hem suçlu hem güçlü

Denizhan Vural, ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşine saldırdı. Ancak kamera kayıtları olmasına rağmen iftiraya uğradığını anlattı. Üstüne de pişkinlik yaptı: ‘Eşini görmedim...’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2017 Güncelleme 15 Aralık 2017, 00:00
Hem suçlu hem güçlü

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Hakan Yılmaz eşi Elif Yılmaz, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş'taki bir otele gitti. Bu sırada yanlarına Dehizhan Vural ve Erdal Gökçe geldi. İddiaya göre Vural, ünlü oyuncuya "Beni tanıyor musun" dedi. 'Hayır' yanıtını alınca da sinirlendi. Çifte tekme tokat dayak attı. Dehşet anları kameralara saniye saniye yansıdı. Olayın ardından gözaltına alınan saldırgan serbest bırakıldı. Dün de kameraların önüne çıkıp şov yaptı. Olay günüyle ilgili şunları anlattı:

'BİZE BAKIP KÜFÜR ETTİ'
"Hakan Yılmaz yanımızdan geçerken sinirliydi. O ara göz göze geldik. 'Siz de onlardansınız. Belli. Ne bakıyorsunuz? Önünüze bakın' diye bize laf attı. Kamera kayıtlarında her şey net bir şekilde görünmektedir. Arkasına dönüp bize baktığı esnada hakaret ve küfür içerikli konuşmalarına devam ettiği kameralarda ortadadır. Aynı zamanda bizim yanımızdan geçerken yalnızdı. Eşini falan görmedik. Bunun üzerine çok gerildim. Tepkimi göstermek adına yanına doğru ilerledim. Eşini görmedim, eşinin olduğunu bırak, yanında bir bayan olduğunu görseydim. Kesinlikle kendim gitmez, otelin güvenlik görevlilerine şikayette bulunurdum..."



Denizhan Vural, Yılmaz çiftine saldırırken kameralara yakalanmıştı. Olaydan sonra konuşan Hakan Yılmaz, "İşlemlerimi yaparken 'Beni tanıdın mı gardaş' dedi. 'Tanıyamadım' dedim. 'Biz seninle Ankara'da karşılaştık' dedi. Sonra seni de eşini de burada harcarım' dedi ve bize saldırdı" ifadelerini kullanmıştı.